Contact

Atelier & workshops
Riddermoerstraat 14, 2880 Bornem
Bureau en postadres 
Sint-Jansbeekveld 5, 2880 Bornem 
België
 info@sorenvanlaer.com 
 +32 (0) 476 51 75 13 
 https://www.facebook.com/van.l.soren 
Bij Sören Van Laer kan je terecht voor: 
- workshops
- bloemwerk op bestelling
- demonstraties
- eventdecoratie
- bruidswerk
- rouwwerk
- feestaankleding 
- standaankleding en productvoorstelling

Ik wil graag meer informatie

Wie ben ik?

Sören hield als kind al van bloemen. Een echte opsteker werd een bloemstukje dat hij maakte voor zijn klastitularis in het eerste middelbaar. Hier kreeg hij de microbe echt te pakken en startte zijn ontdekkingstocht in de bloemenwereld. Sören sloot zijn laatste jaar tuinbouwopleiding af met een specialisatiejaar bloemsierkunst in Mechelen. Op school, maar vooral ook op zijn stageplek in de bloemenwinkel van Kraeyhof in Bornem, kreeg hij de belangrijkste basistechnieken onder de knie. Een volledige vervolmaking in de bloemsierkunst kreeg Sören op zijn stageplaats bij Geert Pattyn in Geluwe. Hier leerde hij een hoop nieuwe technieken en kon hij veel stelen met zijn ogen. Door zijn deelname aan het project Fleur Talent! maakte Sören kennis met de hele florale keten en kon hij een netwerk uitbouwen van kwekers, groothandels, floristen …
Zijn stageplek groeide uit tot zijn werkplek. Ondertussen is Sören freelance florist en werkt hij op zelfstandige basis en geeft hij workshops, verzorgt hij demonstraties, productpresentaties en helpt hij collega’s bij grote projecten in binnen- en buitenland.
Sören heeft ook een heel wedstrijdenparcours afgelegd. Het is vooral de uitdaging nieuwe dingen uit te proberen, te experimenteren en grenzen te verleggen die hem daarbij drijft.

%d bloggers liken dit: