Sören Van Laer: “Ik wou graag iets groots realiseren voor Valentijn 2021 met een positieve boodschap”

Sören Van Laer is een jong en dynamisch floral designer. Van jongs af aan was hij al gefascineerd door de bloemenwereld. In dit vak kan hij zijn creativiteit kwijt. Tijdens en na zijn opleiding tot florist nam hij al aan verschillende nationale en internationale wedstrijden deel en kon hij een aantal gerenommeerde prijzen op zijn palmares zetten.

Covid-19 leek aanvankelijk een spelbreker te zijn in zijn (internationale) carrière. Maar met zijn creatieve brein startte Sören onmiddellijk een webshop waarmee hij ‘Blijf in je kot’ boeketten leverde in en rond Bornem. Zo kreeg hij de kans om in zijn eigen gemeente wat bekendheid te verkrijgen. Ietwat later startte hij met zijn Franse partner Aymeric Chaouche een leuke pop-up in het centrum van Bornem. Het werd meteen een schot in de roos om het in bloementaal uit te drukken. De pop-up shop is een aantrekkingspool voor iedereen die van bloemen en planten houdt en brengt kleur in de Bornemse Boomstraat.

“In deze moeilijke periode kan je met bloemen zoveel bereiken. Ze zijn een fantastische boodschap van liefde en vriendschap. Ze maken het interieur of het kantoor waar we nu zoveel uren meer verblijven zoveel mooier. Met hun mooie vormen en kleuren zorgen ze voor afwisseling en brengen ze een vrolijke noot!”, aldus Aymeric Chaouche.

Atelier Sören Van Laer wil deze boodschap met zoveel mogelijk mensen delen. En precies daarom besloten ze om naar aanleiding van Valentijn een grootse creatie te realiseren, een positieve en leuke boodschap van liefde.

In samenwerking met HORTINNO® creëerden ze een prachtige wand vol vuurrode azalea’s. In combinatie met een reuze hart van wilgentakken ontstond een fantastisch fotokader waarin geliefden of vrienden prachtige foto’s kunnen maken.

“Je kan deze creatie bewonderen in de Kerk van Bornem, elke dag van 9u tot 17u.  Maak er je mooiste Valentijnfoto’s en deel ze op de sociale media. Zo verspreiden we met ons allen een boodschap van liefde! “

Praktisch:
Onze-Lieve-Vrouw-en-Leodegariuskerk, Kardinaal Cardijnplein 5, 2880 Bornem
Van 6 februari tot 21 februari van 09.00u tot 17.00u
Vergeet ook niet een bezoekje te brengen aan de pop-up shop: Boomstraat 11, open van woensdag tot en met zaterdag van 09u30 tot 18.00u. Op Valentijn 14 februari uitzonderlijk op zondag open van 08.00u tot 15.00u.

Nota:
Hortinno® staat voor ‘horticulture innovation’ en is het consument kwaliteitslabel van de firma Hortibreed.

Hortibreed is sedert méér dan 30 jaar gedreven veredelaar en toonaangevend op vlak van indoor azalea, outdoor japonica en rhododendron. Het Hortibreed team werkt met passie voor hun product, hun klant en de eindconsument.

In de wondere zoektocht naar nieuwe rassen worden er jaarlijks maar liefst 50.000 planten uitgezaaid en beoordeeld. Hiervan worden enkel de beste weerhouden. Het duurt minimum 8 tot 10 jaar om een nieuwe Hortinno® cultivar te ontwikkelen en op de markt te brengen. Hortinno® azalea’s hebben een prachtige uitstraling, een lange bloeiduur, zijn uiterst gebruiksvriendelijk en bovendien duurzaam. www.hortinno.com

0
    0
    Uw winkelwagen
    Your cart is emptyReturn to Shop