Frisse lentekleuren in een winters jasje fotocredit PSG Studio
creatie Aymeric Chaouche – Atelier Soray

MET BLOEMEN KLEUR EN GEZELLIGHEID IN HUIS BRENGEN

Bloemen hebben de unieke kracht om je interieur op een heel eenvoudige manier een andere look te geven. Kies prachtige bloemen in jouw preferente kleur en maak er een eenvoudige creatie mee of plaats ze in een mooie vaas. Meteen krijg je een heel andere sfeer in je interieur.
Aymeric neemt je mee naar rozenland. Hij kiest prachtige zalmroze rozen en combineert ze met exotische Nutans. Omdat de winter nog niet voorbij is worden de stengels in een wollen jasje gestoken.

Materialen:
Nutans aubergine
Rosa So peach van Decofresh
gevriesdroogde bloemblaadjes
houten plank
OASIS® Table deco Maxi
wol Ultima vilt
lijmspray

Werkwijze:
Bedek de plank met wol. Bevestig de Table deco Maxi op de plank. Schik ook wol over het steekschuim. Kleef met lijmspray de gevriesdroogde bloemblaadjes op de wol. Steek de bloemen in het steekschuim.

Workshops bloemschikken?

Je hebt een steuntje nodig om aan de slag te gaan? Je wil liever bloemschikken in gezelschap van vrienden en vriendinnen of van gelijkgezinden? Dan is een workshop bloemschikken in het Atelier Soray in Bornem echt iets voor jou! Bekijk snel onze voorstellen onder workshops 4 flowerslovers. Af en toe zijn er ook bijzondere workshops op een leuke locatie. Dan is er een combinatie van een leuke workshop bloemschikken met een lunch.

0
    0
    Uw winkelwagen
    Your cart is emptyReturn to Shop