Atelier Sören Van Laer nodigt je uit op de 3de kunstexpo. Het is ondertussen een traditie geworden om samen met andere kunstenaars de zomer te vieren bij Atelier Sören Van Laer. 

Aymeric Chaouche: “We zitten niet stil in ons atelier. In binnen- en buitenland gaan we op zoek naar nieuwe materialen, decoratie en ideeën voor onze bloemenzaak. Als expert bij WorldSkills België nam ik in juli deel aan een wedstrijd in China. In september is Sören een van de deelnemers aan de Nationale Kampioenschappen Floral Art in België en in oktober decoreren we voor de Floraliën een ruimte in het Feestpaleis op de Meir in Antwerpen … “

Sören Van Laer: ” Maar eerst organiseren we een kunstexpo in ons atelier en dat voor de derde keer! ‘Art exhibition 3’ brengt de werken samen van zeven hedendaagse kunstenaars met verschillende achtergronden. Elk van hen heeft een unieke stijl, waarbij traditionele technieken worden vermengd met moderne innovaties. Je zal schilderijen, sculpturen, fotografie en installaties kunnen ontdekken die de persoonlijke kijk op de werkelijkheid van elke kunstenaar weerspiegelen.

De gepresenteerde werken verkennen diverse thema’s zoals natuur, menselijkheid, urbanisatie en abstractie. Elk werk is een uitnodiging tot reflectie en verwondering, die de rijkdom en diversiteit van de menselijke creativiteit belicht.

Aymeric Chaouche: “Om het bezoek aan de expo te verrijken, worden verschillende speciale evenementen georganiseerd:
– Feestelijke opening: 26 juli om 19:00 uur tot 00:00 in aanwezigheid van de kunstenaars. Met tal van activiteiten zoals een dragqueenshow, muziek en een pop-up bar
– Creatieve workshops

Praktisch:

Van harte welkom bij 
Atelier Sören Van Laer, Boomstraat 61, 2880 Bornem
Van 26/07 tot 10/08, dagelijks open van 9u30 tot 18u
Inkom is gratis

Contact: Sören Van Laer & Aymeric Chaouche, +32 (0)476 51 75 13, info@sorenvanlaer.comwww.sorenvanlaer.com

0
    0
    Uw winkelwagen
    Your cart is emptyReturn to Shop