Waarom nog langer uitstellen?

Het zal je maar overkomen! Je had je huwelijk gepland in mei 2020. Alle voorbereidingen waren al van start gegaan: de zaal gereserveerd, het eten geproefd, het thema voor de uitnodigingen uitgezocht, de gastenlijst klaar … En dan kan het plots niet doorgaan wegens een vervelend virus.

Wat nu?
Je hebt je huwelijk uitgesteld … maar zal het virus dan weg zijn? Zullen we dan weer met z’n allen kunnen samenzijn en dansen en vieren tot in de late uurtjes?

Jammer genoeg kan niemand dit echt voorspellen!

Eén ding is zeker – als je trouwt, dan wil je er een onvergetelijke dag van maken. Het moet een uniek feest worden.

Of het nu een klein of een groot feest is, met veel of weinig mensen, op een bijzondere plaats of gewoon thuis, Corona of niet … met aangepaste BLOEMEN wordt JOUW DAG UNIEK!

Atelier Sören Van Laer heeft ervaring in het aankleden van feesten en evenementen.
Sören leerde het beroep van zijn meester Geert Pattyn. Hij kreeg er de kans om kleine en grote feesten in binnen- en buitenland om te toveren in de sprookjeswereld van de klant. Ondertussen heeft Atelier Sören Van Laer zelf ook al heel wat feesten op het palmares staan. Sören kleedde niet enkel in België maar zelfs tot in Afrika toe grootse feesten aan.
Aymeric Chaouche is iets jonger in het vak, maar heeft een aangeboren gevoel voor kleur, kleurencombinaties en sfeer. Hij kent ook de laatste trends en weet als geen ander de smaak van de klant te vertalen in bijzonder eigentijds bloemwerk.

Hoe gaan ze nu precies te werk bij Atelier Sören Van Laer?

Sören en Aymeric:
“Het persoonlijk contact met onze klanten vinden wij ongelooflijk belangrijk. Daarom nodigen wij het jonge bruidspaar graag bij ons uit of maken we een afspraak op locatie. De klant kiest!
Dit is voor ons ongelooflijk belangrijk als kennismaking met het bruidspaar. Uit dit persoonlijk gesprek vernemen we een antwoord op onze vragen: Waarom, wat, waar en hoe?

Waarom?
Wat is de visie van het bruidspaar? Waarom willen ze trouwen? Waarom een feest? In welke sfeer willen ze het feest? Is er een thema?

Wat?
Wat willen ze precies? Welke sfeer? Welke bloemen? Hoeveel bloemen? Stadhuis? Kerk? Thuis? Boeket? Auto? Is er een bepaald budget?

Waar?
Waar vindt het hele gebeuren plaats?

Hoe?
Welke verwachtingen zijn er? Welke dromen willen ze verwerkelijkt zien? Welke bloemen hebben de voorkeur? Welke ideeën leven?

Met deze bagage kunnen we aan de slag! We maken moodboards met kleuren en bloemen en stellen bepaalde sferen voor.

Tijdens een tweede bespreking merken we al heel snel of we op het goede pad zitten en kunnen we gaan finetunen.

Atelier Sören Van Laer zorgt ervoor dat alles tot in het kleinste detail in orde is. Bloemendecoratie van een huwelijk is als de kers op de taart. Atelier Sören Van Laer zorgt voor een kers die heerlijk smaakt op de dag zelf en die nog heel lang lekker blijft nasmaken.

Trouw in het vooruitzicht?
Neem dan zeker contact met ons op.

Tel 0476 51 75 13 of via ons contactformulier

0
    0
    Uw winkelwagen
    Your cart is emptyReturn to Shop